Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.

Flyter uppblåsbara pooler

Släpp tid: 2022-06-16 08:52:48  träffar: 9

we’ har köpt vår rättvisa andel gummibåtar under åren, och med en ganska samling, undrade vi om vi kunde använda dem som flottörer i en större pool, eller kanske till och med använda dem som en flott. Efter en del test och fel har jag ett svar till dig.

yes kan uppblåsbara pooler flyta om de har blivit uppblåsta ordentligt. Det kommer emellertid att finnas en viktgräns för den flytande uppblåsbara poolen. Tillsätt för mycket vikt i den uppblåsbara poolen, så sjunker den. Om de görs korrekt kan de användas som flottar eller flottörer i större pooler eller sjöar.

storleken och mängden luft som din uppblåsbara pool kan hålla kommer att avgöra hur mycket vikt det kan hålla innan du sjunker. När vattnet börjar komma över sidorna av poolen måste det troligen sjunka snabbt. Här är hur mycket din pool kan hålla och hur man undviker att sjunka.


can du använder en uppblåsbar pool som en flotte?

yes kan du använda en uppblåsbar pool som en Raft mednågra snabba och enkla modifieringar. Beroende på hållbarheten i ditt uppblåsbara poolmaterial kanske du vill linda undersidan med en tarp för att skydda poolen från att få rippor eller tårar i materialetnär du är på vattnet.

steps för att omvandla en uppblåsbar pool till en Raft:

lay tarp ut i ett öppet område

inflate poolen och placera ovanpå tarp

pull sidorna på tarp upp över sidan av poolen

run ett rep Genom grommarna på tarp

tighen och bind av repet, håller tarp på plats


när kommer den uppblåsbara poolen att sjunkaden uppblåsbara poolen kommer att sjunka om den sjunker om den kommer att sjunka om det har överbelastats med för mycket vikt, eller poolen har punkterats, vilket gör att luft kan fly eller vatten att komma in. Att försöka passa för många människor i poolen är ett säkert sätt att få den att sjunka.

it kommer att verka bra till en början, så länge toppen av poolen är över vattnet. Men så snart du börjar gunga, och vatten långsamt börjar komma över sidorna, kommer poolen långsamt att sjunka mer och mer i vattnet. av poolen och vattenlinjen. Med tiden kommer gummibåtar att börja tömmasnågot, men det tar vanligtvis timmar eller dagar. Poolen och hur mycket luft den rymmer. Så låt oss bara täckanågra grunder så att du själv kan bestämma hur mycket vikt din pool kommer att hålla.

in general, flotation är lika med vikten av vattnet som förflyttas av ett föremål. Med en gallon vatten som cirka 8,5 kg skulle en tom gallon kanna ta 8,5 pund tryck för att sänka den. Detta beror på att det förskjuter den mängden vatten. Uppblåsbar pool som vilar ovanpå vattnet förskjuter faktiskt inte vatten. Det förskjuter inte vatten förrännågon klättrar in i det. Personens vikt måste vara mindre än att vattnet förflyttas av dem i poolen. Här ärnågra uppskattningar som jag har kommit på.

Tidigare: 5 saker att veta: vad är uppblå...

Nästa: Vad är snöslang?

Dela det

  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.